Kvalitetsdæk til alle behov

Ligesom at det er vigtigt med ordentligt fodtøj, så er det også vigtigt at din bil har nogle ordentlige sko på, altså dæk. Dækkene på din bil kan have stor betydning for blandt andet hvor meget brændstof din bil bruger, såvel som din sikkerhed og din bils levetid. Hos HJBILERHOBRO.DK sørger vi for at dine dæk er i orden, og hvis ikke de er som de skal være når du kommer ind, så hjælper vi dig med at finde lige præcis de dæk der passer til dig og din kørsel.

Ved HJBILERHOBRO.DK tilbyder vi topklasse servicering af dine dæk, og sørger for både afbalancering af dæk, 4-hjulsudmåling, såvel som udskift af vinter- og sommerdæk og meget mere. Lige meget hvad problemet eller forhindringen er, så kender vi svaret og hjælper dig på vej igen.

 

Dæk til alle formål

Om du skal have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk eller fra vinterdæk til sommerdæk, så kan vi bestemt være behjælpelige. Vi bærer dækmærket Continental, som er både yderst populær og af allerhøjeste kvalitet. Dækkene findes i mange forskellige størrelser og til mange forskellige formål. Med dæk fra Continental kan du være sikker på at finde nogle dæk der passer til dine behov lige meget, hvad de måtte være. Vi har også en række andre dækmærker vi forhandler, bl.a.; Michelin, Goodyear, Bridgestone m.fl.

 

Har du brug for at få opbevaret dine dæk når du skifter mellem sommer- og vinterdæk, har du også mulighed for dette her hos HJBILERHOBRO.DK. Vi sørger for dine dæk står trygt og sikkert og i det rette klima, så dækkene er klar til dig, når du skal have skiftet dem tilbage igen.

 

Dækservice med øje for kvalitet og sikkerhed

Hos HJBILERHOBRO.DK går vi meget op i kvalitet og kvalitetstjekker altid alle vores reparationer inden du får din bil igen. Vi sørger for at afbalancere dine dæk i tilfælde af at dine dæk er ude af balance. Er dine dæk ude af balance, så kontakt os hurtigst muligt så vi kan få kigget på problemet. Ubalancerede dæk kan være yderst ubehageligt at køre med og kan skade bilen da det belaster ophænget og hjullejerne.

 

Skulle din bil have en forkert sporing, kan dette slide på både dæk og brændstoføkonomien. Rattet føles som om det trækker til en side, og dette kan også være yderst ubehageligt at køre med. Hvis du oplever dette, så giv os et kald og kom forbi, så får vi lavet en 4-hjulsudmåling på din bil, så du igen kan køre trygt og sikkert. 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev