Leasing bil i Hobro

Leder du efter en ny bil? Så finder du hos HJBILERHOBRO et stort udvalg af leasing biler, hvor vi har et stort udvalg af forskellige bilmærker til forskellige månedlige priser. Du finder blandt andet mærker som Audi, BMW, Mercedes og Volvo.

Overvejer du at droppe det kommende bilkøb til fordel for en leasingaftale, så kan du finde din næste drømmebil i vores udvalg. En leasingaftalen kan nemlig være fordelagtigt på flere punkter.

Hvad er leasing?

Leasing kommer af det engelske ord ”to lease”, at leje. Det betyder, at når du leaser en bil via HJBILERHOBRO.dk, så lejer du blot bilen for en periode. Du har altså brugsretten, men ejer ikke bilen i leasingperioden. Leasing af biler i Danmark har igennem de sidste 10 år udviklet sig fra at være en almindelig finansiel leasingaftale, til i dag at omhandle flere specialiserede former for leasing. Det kan f.eks. være:

  • operationel leasing, som er en ”all inclusive løsning” med service.
  • flexleasing er typisk leasing af biler, der er over 36 mdr. gamle.
  • sæsonleasing, som betyder at du kan have en sommerbil og en vinterbil.
  • splitleasing, der deler omkostningen op imellem virksomhed og medarbejder, afhængig af firma- og privatkørsel.

Leasing begreber - hvad betyder de?

Udbetaling: Udbetalingen bruges bl.a. til at nedskrive bilens restværdi og evt. den månedlige ydelse. 

Leasingperiode: Perioden angiver de måneder du leaser bilen. Det normale er 12 måneder og opefter.

Restværdi: Restværdien angiver en anslået markedsværdi ved leasing-periodens udløb.  Ved periodens udløb er der mulighed for at forlænge aftalen, anvise en køber til bilen eller HJBILERHOBRO.dk ApS kan tage bilen retur.

Splitleasing: Princippet er at medarbejderen betaler for alle private kørte kilometer, og virksomheden betaler for de erhvervsmæssige kørte kilometer. Har du et privat kørselsbehov, som svarer til 25-35% af det samlede kørselsbehov, så er splitleasing en mulighed.  Ved splitleasing skal du ikke beskattes af fri bil, men derimod føre en kørebog.  Splitleasing er ikke for alle, og egner sig bedst til dyrere biler da løsningen er forbundet med ekstra administrationsomkostninger i perioden. Deleleasing er et andet ord for splitleasing.

Flexleasing: Ved flexleasing betaler leasing-tager kun registreringsafgift for den periode bilen er i brug og ikke den fulde registreringsafgift som ved traditionel indregistrering. Registreringsafgiften deles i rater over den periode du benytter bilen efter en særlig beregning. Man opnår den laveste registreringsafgift ved biler der er mere end 36 mdr. gamle.  Der er typisk tale om leasing af dyrere brugte importbiler.

Sæsonleasing: Løsningen bygger på flexleasing og betyder, at du kun betaler for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. F.eks. kan du lease en cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne og en firehjulstrækker til vinteren.

Fordele ved leasing af bil

Der er flere fordele ved at lease bil hos HJBILERHOBRO. Her er der selvfølgelig en lang række økonomiske gevinster, som blandt andet gør, at du ikke skal optage et billån, eller bekymre dig om bilens salgspris. Derudover giver det dig også muligheden for at skifte bil lidt oftere, da du ikke skal ud og købe en ny bil, hver gang du skifter.

Der er også fordele ved at flexlease en bil hos os. Ved Flexleasing betaler lejeren kun registreringsafgiften i den givne periode, hvor bilen er lejet. Det betyder, at registreringsafgiften deles op i mindre rater, som bliver fordelt ud over de enkelte måneder, bilen er leaset i. Derfor slipper du for at betale hele registreringsafgiften, som du gør, når køber en ny bil.

Prisen på din leasing-bil bliver udregnet alt efter, hvor lang tid leasingperioden skal løbe over, samt hvor meget du ønsker at betale i udbetaling. Derudover er der også faktorer som restværdi m.m., som kan påvirke din månedlige betaling.

Kontakt os for en uddybende snak

Hvis du har spørgsmål til vores forskellige leasingbiler, så står vi altid klar til at rådgive vores kunder. Ring på tlf. 98 52 42 26, hvis du ønsker at høre mere om vores leasing biler. Vi har efterhånden mange års erfaring med leasing af biler, og vi deler gerne ud af gode råd og tips.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev