Leasingbiler

Vejen til drømmebilen

Hvem er?

HJBILERHOBRO.DK ApS

HJBILERHOBRO.DK ApS er et veletableret firma, der er stiftet i 1988. I 2015 stiftede vi vores datterselskab hjleasingbiler.dk ApS, som er et selvstændigt og finansielt uafhængigt leasingselskab, der løbende har udviklet og tilpasset forretningen. Derfor kan vi tilbyde leasing uden dyre mellemled. Vi er altid opdateret med de seneste afgiftsregler og har fingeren på pulsen for at kunne tilbyde vores kunder markedets bedste løsning inden for billeasing.

Vi er en flok bilentusiaster, der sætter en ære i at levere den optimale løsning. Hvis vi ikke har din drømmebil på lager, gør vi alt for at finde den hos vores samarbejdspartnere.

 

Hvad er?

LEASING

Leasing kommer af det engelske ord ”to lease”, at leje. Det betyder, at når du leaser en bil via hjleasingbiler.dk, så lejer du blot bilen for en periode. Du har altså brugsretten, men ejer ikke bilen i leasingperioden. Leasing af biler i Danmark, har igennem de sidste 10 år udviklet sig fra at være en almindelig finansiel leasingaftale, til i dag at omhandle flere specialiserede former for leasing. Det kan f.eks. være:

• operationel leasing, som er en ”all inklusive løsning” med service.

• flexleasing er typisk leasing af biler, der er over 36 mdr. gamle.  

• sæsonleasing som betyder, at du kan have en sommerbil og en vinter bil.

• splitleasing, der deler omkostningen op imellem virksomhed og medarbejder, afhængig af firma- og privatkørsel.

 

Lovgivningen for betaling af registreringsafgift, gør det muligt kun at betale en del af afgiften i leasingperioden. Det gør, at leasingaftalerne kan etableres på særlige gunstige vilkår i fht. traditionel finansiel leasing.

 

Udbetaling: Udbetalingen bruges bl.a. til at nedskrive bilens restværdig og evt. den månedlige ydelse.  

Leasingperiode: Perioden angiver de måneder du leaser bilen. Det normale er 12 mdr. og opefter.

Restværdi: Restværdien angiver en anslået markedsværdi ved leasingperiodens udløb.  Ved periodens udløb er der mulighed for at forlænge aftalen, anvise en køber til bilen eller hjleasingbiler.dk ApS kan tage bilen retur.

Splitleasing: Princippet er at medarbejderen betaler for alle private kørte kilometer, og virksomheden betaler for de erhvervsmæssige kørte kilometer. Har du et privat kørselsbehov, som svarer til 25-35% af det samlede kørselsbehov, så er splitleasing en mulighed.  Ved splitleasing skal du ikke beskattes af fri bil, men derimod føre en kørebog.  Splitleasing er ikke for alle, og egner sig bedst til dyrere biler da løsningen er forbundet med ekstra administrationsomkostninger i perioden. Deleleasing er et andet ord for splitleasing.

Flexleasing: Ved flexleasing betaler leasingtager kun registreringsafgift for den periode bilen er i brug og ikke den fulde registreringsafgift som ved traditionel indregistrering. Registreringsafgiften deles i rater over den periode du benytter bilen efter en særlig beregning. Man opnår den laveste registreringsafgift ved biler der er mere end 36 mdr. gamle.  Der er typisk tale om leasing af dyrere brugte importbiler.

Sæsonleasing: Løsningen bygger på flexleasing og betyder, at du kun betaler for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. F.eks. kan du lease en cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne eller en firehjulstrækker til vinteren.

 

Vi tager udgangspunkt i dine personlige ønsker, så vi sikrer dig den bedste løsning, inden dit valg træffes.

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev